Καλωσορίσατε στο σύστημα υποστήριξης χρηστών «Ρωτήστε έναν βιβλιοθηκονόμο»


Η Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης (ΒΚΠ) του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου μέσω της υπηρεσίας «Ρωτήστε έναν βιβλιοθηκονόμο», στοχεύει στην ταχύτερη εξυπηρέτηση των αιτημάτων του κοινού της, χρησιμοποιώντας ένα σύστημα ελέγχου κατάστασης του αιτήματος. Σε κάθε αίτημα που υποβάλλεται δίδεται ένας μοναδικός αριθμός, τον οποίο και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να ελέγξετε την πρόοδο και τις απαντήσεις στο αίτημά σας. Έχετε πρόσβαση στο ιστορικό όλων των αιτημάτων που έχετε υποβάλει. Για την υποβολή αιτημάτων, απαιτείται μια έγκυρη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη και για το ευρύτερο κοινό της ΒΚΠ.

Υποβολή Νέου Αιτήματος


Παρακαλούμε να περιγράψετε το πρόβλημα με όσο το δυνατόν περισσότερες λεπτομέρειες, ώστε να μπορέσουμε να σας βοηθήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Για να ενημερωθείτε για ένα παλαιότερο αίτημα υποστήριξης που έχετε υποβάλει, παρακαλούμε συνδεθείτε.

Έλεγχος Κατάστασης Αιτήματος


Σας παρέχουμε το ιστορικό όλων των υποβληθέντων αιτημάτων υποστήριξης - ανοικτών και παλαιότερων - μαζί με τις απαντήσεις τους.

Παρακαλούμε περιμένετε!

Παρακαλούμε περιμένετε... θα πάρει ένα δευτερόλεπτο!